morsfietsen4

7 deelnemers naar betaald werk als fietsenmaker na opleiding bij Morsfietsen.
 
Morsfietsen is een unieke fietsenwinkel met werkplaats aan de Willem Barentszstraat 20 in Leiden,  een erkende leer werkplek. Morsfietsen staat voor klantvriendelijkheid en kwaliteit.
Twee professionele fietsenmakers begeleiden medewerkers in hun traject om een goede fietsenmaker te worden.
Dikwijls zijn dit aankomend fietsmonteurs die de opleiding tot fietstechnicus volgen (één dag in de week school) en het praktijkgedeelte van hun opleiding doorlopen bij Morsfietsen, waarna ze eventueel doorstromen naar een betaalde baan als gediplomeerd fietstechnicus.
Het volgen van de opleiding is niet altijd aan de orde om door te stromen naar een betaalde baan.
In de afgelopen drie jaar zijn er zeven fietsenmakers succesvol uitgestroomd, de meesten met een diploma in de zak.
Regelmatig wordt vanuit fietsbedrijven uit de regio gevraagd of er nog monteurs zijn die door kunnen stromen naar hun rijwielzaak voor een betaalde baan.

Het mooie is dat Morsfietsen hierdoor meerdere belangen dient met hun project.

Allereerst de deelnemers zelf.
De deelnemers die interesse hebben in het fietsvak, krijgen bij Morsfietsen de begeleiding op maat om de praktische vaardigheden aan te leren. Ervaring is geen vereiste. Voor degene die de opleiding volgen, is er naast de praktische begeleiding, ook aandacht voor het theoretische gedeelte van de opleiding.
Tijdens de werkzaamheden bij Morsfietsen komt alles aan de orde, ook bijvoorbeeld het te woord staan van klanten of het maken van een opdrachtenbon voor een reparatie.
Kortom een boeiend en veelzijdig (opleidings-)traject dat ook daadwerkelijk naar een betaalde baan kan leiden.

morsfietsen3

Fietsenbranche.
De regionale fietsenbranche heeft volledig vertrouwen in de praktijkbegeleiding bij Morsfietsen. De opgedane kennis en vaardigheden van de doorgestroomde deelnemers sluiten goed aan bij wat de fietsbranche vraagt.

Dus lijkt het je leuk om aan fietsen te sleutelen, ben je al heel handig of wil je het leren, wellicht wil je er je beroep van maken! Maak gebruik van de opleidingsmogelijkheid bij Morsfietsen en benut jouw kansen binnen deze bijzondere fietsenwinkel.

Als dit je aanspreekt kun je altijd contact opnemen met ons of even binnen lopen voor meer info,

groeten team morsfietsen
Telefoonnummer: 071 890 7860


Een kijkje nemen op onze nieuwe website?? Klik dan op de link

www.morsfietsen.nl